Сребърна '147' 8484 мина сигурно с 80 по линиите в тунела на Люлин, за да се предреди на колоната от чакащи автомобили.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСребърна '147' 8484 мина сигурно с 80 по линиите в тунела на Люлин, за да се предреди на колоната от чакащи автомобили.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСребърна '147' 8484 мина сигурно с 80 по линиите в тунела на Люлин, за да се предреди на колоната от чакащи автомобили.
Баси тоя направо се е влачел едвам-едвам, как не е имало някой Голф да го изпревари по линиите за обратно, все пак говолим за Люлинския тунел - ускорител за елементарни частици!!!
Абе Кире ти сега ква кола караш, Пунто може би? Бяло? Че нещо по Ломското някво някво бяло Пунто ми се пречка понякога.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 22:22.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеБаси тоя направо се е влачел едвам-едвам, как не е имало някой Голф да го изпревари по линиите за обратно, все пак говолим за Люлинския тунел - ускорител за елементарни частици!!!
Абе Кире ти сега ква кола караш, Пунто може би? Бяло? Че нещо по Ломското някво някво бяло Пунто ми се пречка понякога.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Кой, със сива 56ца, ми заглеждаше колата пред нас, в Павлово? преди 5мин?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеПичове, има си модератори - те решават дали написаното в подписа ми е рекламно, дискриминационно, убидно и т.н.(демек да нарушава правилата на форума) и дали пиша "ГЛУПОСТИ".
Ае стига спам в тая тема!)))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
164
Кой се поздравихме вчера следобед на Богров със софийска форумна 164ка с лепенка на задното стъкло? На Хемус после една сребърна печка 156ца СА с няколко човека вътре нещо ми помпаше мускули в мъглата, ама нямах желание да я напляскам с 6-7000 оборота.
Между другото в началото на Хемус за пръв път видях огън да излиза от ауспух на кола - синя ланча комби пушеща като танк.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
Comment